середа, 15 березня 2017 19:19

Чи їздитимуть українці китайськими авто - експерт

Чи їздитимуть українці китайськими авто - експерт

У Женеві показали електричний китайський суперкар TechRules Ren. Приставка Ren з китайської перекладається як "доброзичливість", або "людяність". Його розробляли у співпраці з італійським дизайнером Джорджетто Джуджаро. Автомобіль замість даху має три скляних ковпаки. Салон тримісний, водій сидить по центру, а пасажири - з боків. Потужність - 1035 к. с. Автомобіль збиратимуть з 2018 року в Італії.

"Китайські машини зараз на нульовому рівні, порівняно із "європейцями". Воне не представлені в Європі, хоч на виставці можна кілька побачити. Поки що це для них дорого і складно. Щоб китайське авто відповідало європейським вимогам, потрібно вкласти величезні кошти", - каже Gazeta.ua автоексперт Олег Василевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NIO Eve: унікальний автомобіль із ліжком

В Україні продажі китайських автомобілів значно впали. За результатами продажів 2016-го в топ-30 найпопулярніших брендів потрапила одна китайська компанія - Geely. За рік продали 459 авто - падіння продажів на 70%.

"Китайський автопром в Україні втратив свій потенціал. Навіть невелика ціна на "китайця" більш не вражає. Вони вже поза 20-м місцем у продажах. Українці більше люблять Toyota, Renault, VW. Це якісні та надійні машини. Навіть те, що вони коштують на 30 відсотків дорожче, не зупиняє українців. До того ж їх вигідніше потім продати", - стверджує автоексперт.

Нещодавно китайці показали електромобіль з автопілотом і кімнатою для відпочинку. Це автомобіль майбутнього - Eve. Його створив бренд шанхайської компанії NEXTev компанія NIO.

Зараз ви читаєте новину «Чи їздитимуть українці китайськими авто - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути