понеділок, 13 березня 2017 11:50

Land Rover показав найспортивнішу модель
9

 Range Rover Velar
 Range Rover Velar
 Range Rover Velar
 Range Rover Velar
 Range Rover Velar

Land Rover дебютував з новинкою, яку вже охрестили найстильнішим і найспортивнішим кросовером - Range Rover Velar.

Ця модель зайняла місце у лінійці між між Range Rover Evoque і Range Rover Sport.

Алюмінієвий кузов має стрімкий клиноподібний профіль і діодні матричні фари. До речі вони мають потужний лазер, потужності якого вистачає, щоб висвітлити дорогу на 550 км вперед.

Коефіцієнт опору - 0,32, що непогано навіть для легковика. Має 4,8 м у довжину.

У моторній лінійці представили 4- і 6-циліндрові двигуни. 2 бензинові турбодвигуни сімейства Ingenium об'ємом 2,0 л (250 і 300 к. с.) і 3,0 л (380 к. с.). І 2 турбодизелі об'ємом 2,0 л (180 і 240 к. с.) і 3, 0 л (300 к. с.).

Модель з 380 к.с. розганяється до "сотні" за 5,7 с і розвиває 250 км / км, передає autocentre.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили нову версію відомого позашляховика

Velar - повнопривідний і має адаптивні амортизатори. Також отримав віртуальну панель приладів. На центральній консолі розмістили два 10-дюймових дисплея мультимедійної системи Touch Pro Duo. На верхньому екрані відображається інформація навігації, а на нижньому - дані клімат-контролю і медіасистеми. Серед інших опцій - чотирьохзонний клімат-контроль, камери 360-градусного огляду, система превентивного гальмування й адаптивний круїз-контроль з режимом для пробок.

Підвіска - адаптивна або пневматична. Остання змінює положення над дорогою в залежності від режиму руху. При швидкості понад 100 км / год автомобіль присідає на 10 мм. На бездоріжжі - машина "виростає" до 251 мм над грунтом. На стоянці Velar притискається до землі на 4 см, щоб з нього було зручніше виходити.

Також кросовер підключається до смартфонів, має жорсткий диск на 60 Гб, роздачу wi-fi для 8 мобільних пристроїв, управління жестами, можливість програмувати і віддалено включати автомобіль перед поїздкою. Забезпечують працездатність всіх електричних і електронних приладів у машині близько 10 км проводки.

"Velar - це новий Range Rover для нових клієнтів Range Rover. При цьому ми хочемо зберегти свою унікальність на ринку", - каже шеф-дизайнер компанії Геррі Мак Говерн.

З березня модель можна замовляти у дилерів.

Назву Velar модель отримала від трьохдверного прототипу Range Rover 1969 року. З латині воно означає "вуаль" або "завіса". Втім, є й інша версія появи цього слова. Маркетологи перебирали букви, які присутні в назві марки, в пошуку милозвучного слова. А коли зупинилися на Velar, то з'ясували, що у нього ще й є значення.

Зараз ви читаєте новину «Land Rover показав найспортивнішу модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути