вівторок, 14 березня 2017 14:05

NIO Eve: унікальний автомобіль із ліжком
6

NIO Eve
NIO Eve
NIO Eve
NIO Eve
NIO Eve

Китайці показали електромобіль з автопілотом і кімнатою для відпочинку. Це автомобіль майбутнього - Eve. Його створив бренд шанхайської компанії NEXTev компанія NIO.

NIO Eve має футуристичну зовнішність у кузові хетчбек. У салоні розмістили 6-місну лаунж-зону з кріслами. Вони розкладаються у дивани з подушками.

Через кілька років все більше клієнтів будуть сприймати автомобілі не тільки, як засіб пересування, а як автономний транспорт для максимально комфортної та "розважальної" їзди, переконані розробники, передає autocentre.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які особливості нового суперкару McLaren

Крім автопілота й оригінальних сидінь електромобіль Nio EVE отримав зсувні двері і скляний панорамний дах.

Бортові системи Eve працюватимуть під управлінням штучного інтелекту NOMI. Він "знатиме" звички й уподобання власника і відповідно до них будуватиме маршрути поїздок, вибиратиме швидкість руху, інтенсивність освітлення салону. При бажанні власник зможе сам вести автомобіль.

Також там є система "активних стекол". Тобто, будь -яку інформацію з бортового комп'ютера можна виводити на вікна: дивитися фільми тощо.

Технічні характеристики поки не розголошують. Відомо, що офіційно новинка дебютує на Шанхайському автосалоні в квітні. А до 2020 року NIO Eve стане серійним.

Eve є другим концептом марки Nio. Раніше вона представила електричний гіперкар EP9 з силовою установкою потужністю 1360 к.с. і запасом ходу 427 км. Тираж EP9 складе 6 екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «NIO Eve: унікальний автомобіль із ліжком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути