понеділок, 21 травня 2018 14:52

Чим унікальний Mini Cooper для весілля принца Гаррі
6

Фото: autoconsulting.

На честь весілля Принца Гаррі і актриси Меган Маркл презентували автомобіль MINI Hatch.

Модель існує в єдиному екземплярі, повідомляє Аutoconsulting.

"Раді, що нашому брендові з більш як 60-річною історією випала честь підготувати для головної події року цей особливий подарунок. Команда дизайнерів MINI створила воістину незвичайний автомобіль. Унікальний малюнок на даху поєднаний з деталями інтер'єру і екстер'єру, виготовленими за спеціальною технологією 3D-друку. Нестандартна вишивка на оббивці сидінь робить цю модель неповторною", - каже глава британського бренду MINI Design Олівер Хейлмер.

Модель пофарбували у сріблясто-блакитний колір. По всій довжині кузова зліва і справа проходить чорна лінія. Фірмові "бічні зябра" MINI надрукували на 3D-принтері. Дизайнери також використали хром у обрамленні шестикутної решітки радіатора, ручки дверей, а також у окантовці передніх і задніх фар. Передні фари пофарбували у темно-синій колір. Задні ліхтарі - відтінку металік.

Авто має розписаний дах. У графіці об'єднали елементи британського прапора Union Jack Принца Гаррі та зоряно-смугастого прапора Сполучених Штатів Меган Маркл.

Коли автомобіль відкритий, на землі перед дверима водія і переднього пасажира проектується спеціальне привітання Just Married.

Салон оздоблений шкірою Satellite Grey і темно-синіми хромованими деталями. У бічних панелях, біля керма і в підголівниках - червоно-білі вставки. Вони - продовження малюнку, що на даху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися - фото та відео з вінчання

Після завершення весільної церемонії авто передали Британській організації з боротьби з дитячим ВІЛ (CHIVA). Потім MINI виставлять на аукціон. Отримані від продажу автомобіля кошти спрямують на рахунок однієї з благодійних організацій. Її обере королівська пара.

Базова модель автомобільної марки MINI з'явилася на ринку 1959 року. З 2001-го авто почали випускати в оновленій версії. Дизайн повернувся до класичної культової моделі 1960-х.

Зараз ви читаєте новину «Чим унікальний Mini Cooper для весілля принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути