пʼятниця, 24 травня 2013 17:03

BMW почав випробування передньопривідного компактвена

Судячи зі шпигунських фотографій, яких удосталь з'явилося в Мережі, сімейство 1 серії BMW може поповнити несподівана модель. BMW 1 серії GT може отримати модифікацію з сімома посадочними місцями, орієнтовану на активні молоді сім'ї.

Офіційного підтвердження ці чутки поки не отримали. Однак на шпигунських фотографіях добре помітно, що нова модифікація найбільш компактного BMW GT має довшу колісну базу і збільшені задні дверні прорізи. Саме остання обставина дозволила зробити висновок про те, що майбутній компактвен має сім посадкових місць - такі задні двері могли б полегшити доступ до третього ряду сидінь.

Передбачається, що такий BMW GT міг би стати серійною модифікацією недавнього концепту BMW Active Tourer. Його завданням було продемонструвати увагу баварського концерну до потреб молодих і активних швидкозростаючих сімей.

За деякими даними, новинка від BMW буде пропонуватися з новим баварським турбомотором. При трьох циліндрах він має полуторалітровий об'єм і може розвивати від 122 до 225 кінських сил. Планують баварці і дизель аналогічної конфігурації - його віддача може досягати 184 кінських сил.

Цілком імовірно, що першою серійною моделлю, яка буде використовувати нову переднеприводную платформу BMW, стане саме компактвен.

Зараз ви читаєте новину «BMW почав випробування передньопривідного компактвена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути