понеділок, 20 травня 2013 10:10

З'явилися перші фото новітньої другої серії від BMW

Компанія BMW в черговий раз не зуміла зберегти в таємниці свою очікувану новинку. Вже зараз стало відомо, як виглядатиме нове купе BMW 2 cерии, офіційна прем'єра якого відбудеться тільки через місяць. Природно, завдяки фотошпигунам.

Судячи з фотографій, опублікованих порталом AutoEvolution, на них зображена модель BMW M235i. Вона, за задумом виробника, повинна стати одним з ідеологічних наступників найкомпактнішою "емки" - BMW 1 Series M Coupe. Цей задум знайшов відображення в дизайні новинки, який певним чином перегукується із зовнішністю попередниці.

Очікується, що інтер'єр для "двійки" BMW запозичать у хетчбека 1 серії, правда, з деякими доробками.

Що стосується силового агрегату, то М235i повинна бути традиційно оснащена рядною "шісткою" потужністю 320 к.с. і 450 Нм. Хетч M135i з аналогічним силовим агрегатом прискорюється до 100 км/год за 4,9 секунди, проте очікується, що купе буде дещо динамічнішим. Відповідно, варто очікувати виходу модифікацій з приводом на задню і на обидві осі.

Виробництво BMW 2 серії, згідно з планами баварців, має стартувати в листопаді цього року в Лейпцигу. Таким чином, за припущенням деяких ЗМІ, офіційно новинку розсекретять приблизно через місяць.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші фото новітньої другої серії від BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути