четвер, 18 квітня 2013 09:15

BMW показав нові фото концепта X4
8

Концепт BMW X4
Фото: Фото: bmw.com
Концепт BMW X4
Концепт BMW X4
Концепт BMW X4
Концепт BMW X4

Німецький концерн BMW опублікував нову добірку фотографій концепту X4, який з'явиться на публіці через лічені дні в рамках Шанхайського автосалону. Представники концерну також озвучили розміри нового "чотирьохдверного позашляхового купе".

Серед озвученої інформації про автомобіль - габаритні розміри: довжина в 4 648 міліметрів, ширина в 1 915 мм і висота в 1622 мм. Колісна база становить 2 810 мм, а що стосується самих коліс, то концепт взутий у диски діаметром 21 дюйм.

Офіційно BMW представить концепт-кар на ім'я X4, але ні для кого не секрет, що в Шанхай їде т.зв. "Передсерійний прототип". Це означає, що "товарні" автомобілі, які з'являться в шоу-румах дилерів BMW, якщо і будуть відрізнятися від шанхайського дебютанта, то хіба що другорядними деталями. Втім, по дорозі до кінцевого споживача новинка, швидше за все, позбудеться великих коліс і набуде бампера більш традиційних обрисів.

BMW X4 з'явився на світ тим же способом, що і купе 4 серії - він "відбрунькувався" від сімейства X3; по суті це X3, який отримав разом з новим типом кузова і нове "прізвище". За словами керівника BMW Норберта Райтхофера, новинка має в довжину приблизно 4 метри 65 сантиметрів, а під капотом машин будуть різні версії турбомоторов - як бензинових, так і дизельних.

Втім, навряд чи новий кросовер отримає якісь унікальні двигуни. Швидше за все, моторна гамма буде тією ж, що і у X3 - а це означає, що "крос-купе" буде розташовувати силовими агрегатами потужністю до 306 кінських сил. Більш конкретною інформацією баварці обіцяли поділитися ближче до прем'єри, яка намічена на 19 квітня.

Зараз ви читаєте новину «BMW показав нові фото концепта X4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути