Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2013 15:12

У BMW офіційно представили оновлене сімейство 5 серії
12

BMW 5
Фото: Фото: bmw.com
BMW 5
BMW 5
BMW 5
BMW 5

У BMW офіційно представили оновлене сімейство 5 серії, яке торкнулося седана (включаючи версію М5), універсала і великого хетчбека GT. Крім модернізованої зовнішності сімейство отримало деякі зміни в оснащенні і нові двигуни.

Зміни в екстер'єрі оновленого сімейства BMW 5 серії не можна назвати навіть косметичними. Злегка доопрацьовані обриси бамперів і оптики, модернізовані сигнали поворотів, а задня частина BMW GT отримала хромовану накладку. Інтер'єр в процесі фейсліфтінга також особливих перетворень не зазнав - оновлений BMW 5 серії відрізняється збільшеною кількістю ніш і скриньок для дрібниць. Особливо це торкнулося модифікації GT - її багажник підріс відразу на 60 літрів. Крім того, деякі елементи інтер'єру отримали хромовану обробку.

Змін у моторній гамі істотно більше. Головна з них - це новий дволітровий турбодизель, з яким сімейство отримує ще й нову базову модифікацію BMW 518d. Мотор розвиває 143 к.с. і споживає 4,5 л палива на 100 км шляху, причому буде встановлюватися як на седан, так і на універсал. Оновили баварці й топовий двигун. Тепер найпотужніший в сімействі 4,4-літровий V8 розвиває 450 к.с. у версії 550i, а на спортседане М5 його віддача за допомогою опціональних пакетів може бути збільшена до 575 к.с. У BMW заявляють, що оновлення торкнулося не тільки цих двигунів - решта моторів стали економічнішими. Всі модернізовані агрегати відповідають екологічному стандарту Euro6, який набуде чинності в Європі тільки восени наступного року.

Що стосується деяких нюансів комплектації, то тепер седан вже в стандарті комплектується ксеноновими фарами, а опціонально доступні світлодіодні, причому в BMW на основі світлодіодів виконали навіть протитуманні вогні. Розширена функціональність мультимедійної системи для задніх пасажирів, а для універсала і хетчбека стала доступна система, що дозволяє відкрити або закрити двері багажника, просто провівши ногою під заднім бампером.

У продажу оновлене сімейство BMW 5 серії має з'явитися вже наприкінці літа цього року.

Зараз ви читаєте новину «У BMW офіційно представили оновлене сімейство 5 серії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути