вівторок, 23 жовтня 2012 13:10

Автошоу в Сан-Паулу: Volkswagen під бразильські танці представив кросовер Taigun
8

Mercedes-Benz SL63 AMG
Фото: Фото: Reuters
Бразильський футболіст Неймар біля Volkswagen Gol
Концепт Toyota iiMo
Volkswagen E-Bugster

У бразильському Сан-Паулу стартавало щорічне автошоу.

Renault привезла концептуальну модифікацію кросовера Duster, що отримала назву DCross. Прототип був розроблений дизайнерами бразильського відділення "Рено", які хотіли надати кросоверу більш стильний вигляд. Вседорожник отримав двобарвне забарвлення кузова, нове, більш футуристичне, оформлення передньої частини кузова, інші задні ліхтарі і корпуси дзеркал заднього виду, інші накладки на пороги кузова і рейлінги із закріпленим на даху запасним колесом.

Чи змінилася технічна начинка Renault Duster - не повідомляється.

Зараз французький кросовер пропонується з двома бензиновими моторами об'ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 102 і 135 кінських сил, а також з 90 сильним дизелем 1.5.

Німці розсекретили найменший SUV, випущений під брендом Volkswagen - Taigun. Прем'єра концепту відбулася на автошоу в Сан-Паулу.

Габаритна довжина новинки становить 3859 міліметрів, ширина - 1728 міліметрів, висота - 1570 міліметрів, а колісна база дорівнює 2470 мм. Дизайнери вирішили зробити для п'ятидверного позашляховика (ручки задніх дверей "заховані" в стійках) дуже короткі звиси - 708 міліметрів спереду і 681 міліметр ззаду. Таким чином, Taigun вийшов набагато коротший за "старшого брата" Tiguan, який досягає 4432 мм у довжину. Об'єм багажника складає 280 літрів при піднятих задніх сидіннях і 987 л - при складених.

Під капотом стоїть літровий трициліндровий двигун, що розвиває потужність 110 к.с. і до 175 Нм крутного моменту, який доступний з 1500 об/хв. Прототип вагою 985 кг здатний прискорюватися до "сотні" за 9,2 с. Середня витрата палива - близько 4,5 л/100 км.

Taigun отримав двосекційну кришку багажника, рейлінги з вбудованими світлодіодами і 17-дюймові колісні диски з покришками розмірності 205/50.

Про можливість серійного виробництва подібного кросовера не повідомляється. Багато що залежить від реакції публіки. Якщо проект схвалять, то вийде модель через два-три роки.

Зараз ви читаєте новину «Автошоу в Сан-Паулу: Volkswagen під бразильські танці представив кросовер Taigun». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути