вівторок, 31 січня 2017 12:20

Як оновили "заряджену" BMW M3 2017
6

Німецьке преміум-авто BMW M3 офіційно дебютує у березні 2017 року.

Змінили передній бампер, головну оптику та створили новий колір кузова - Tanzanite Blue.

За зовнішністю сімейство M3 буде схоже на M4, зокрема оптикою у стилі фейсліфтових "четвірок" з конфігурацією світлодіодних ходових вогнів та радіаторною решіткою.

Салон чотиридверного автомобіля прикрасили зміненим M-логотипом на передніх сидіннях, який підсвічується, інформує autocentre.

Також модель 2017 року покращили новою аеродинамічною трубою і заднім спойлером нової форми, який зменшує підйомну силу.

Капот і крила виготовили з алюмінію, а дах і кришку багажника - з вуглецевого волокна. Розробники підкреслили, що це дозволяє значно поліпшити баланс і керованість агрегату, знижуючи центр ваги. Також BMW M3 може похвалитись інноваційними бічними дзеркалами - вони зменшують лобовий опір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим вразить Ford Mustang нового покоління

Начиння BMW M3 залишили без змін: під капотом так і залишився 3,0-літровий шестициліндровий двигун з турбонадувом. Наголошують, він працює тепер тихіше, ніж раніше. Виробник заявив про збільшену потужність авто - 444 к.с.

Крім того, в оновленій М3 встановили нову активну підвіску. Електронна система включає в себе 3 режими їзди - Comfort, Sport і Sport +. Вона регулює жорсткість амортизаторів у режимі онлайн і змінюють опір рульового управління.

Стандартну комплектацію оновленої BMW M3 оснастили механічною 6-ступінчатою коробкою передач. На 100 км седан використовує 13,8 / 9,8 літрів умовах місто / шосе. А для преміум версії доступна автоматична 7-ступінчаста з подвійним зчепленням. У цьому разі авто "бере" на 1 л менше.

Стандартна комплектація включає 18-дюймові колеса, запуск без ключа запалювання, адаптивний круїз-контроль, підігрів передніх сидінь, шкіряне кермо, Bluetooth, систему навігації, інформаційно-розважальну систему BMW IDrive і стереодинаміки бренду Harman Kardon.версія. Коштуватиме $65990.

За камеру заднього виду, до речі, яка не доступна в стандартній версії, треба доплатити $ 3500.

Останній раз 3 серію BMW оновлювали у 2015 році. Тоді автомобілі оснастили світлодіодними задніми фарами.
Зараз ви читаєте новину «Як оновили "заряджену" BMW M3 2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути