Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2017 14:44

BMW 2021 року випустить автомобіль на самоуправлінні

BMW 2021 року випустить автомобіль на самоуправлінні
gadgetick.com

BMW назвав терміни виходу першого автомобіля на самоуправлінні.
"2018 року ми запустимо BMW i8 Roadster. 2021 року BMW i NEXT, наш новий інноваційний драйвер, з автономним керуванням, цифровим підключенням, інтелектуальною полегшеною конструкцією, повністю оновленим інтер'єром, який принесе електромобілі наступного покоління на дороги", - розповів Харальд Крюгер, генеральний директор BMW.

Розроблятимуть такі авто німці спільно з американською компанією Intel і ізраїльською Mobileye в рамках укладеної між цими структурами угоди. Про це повідомляє Motor Page.
Авто має спортивний стиль. Виконано з вуглеволокна для корпусу з перероблених відходів, які відображають бічні вікна. Для того, аби зменшити потік тепла від сонця в автомобілі, встановлять закриті колісні арки для підвищеної аеродинаміки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі столичних автомобілів масово крадуть фари

Компанія BMW розробляє технології автономного керування протягом 16 років і за цей час випустила кілька безпілотних прототипів. Шість років тому з Мюнхена до Нюрнберґа виїхав автономний BMW, який без особливих проблем подолав 170 км шляху між містами.
Зараз ви читаєте новину «BMW 2021 року випустить автомобіль на самоуправлінні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути