пʼятниця, 27 січня 2017 11:55

Чим вразить Ford Mustang нового покоління
7

Американський автовиробник презентував оновлений Ford Mustang 2018. Його вдосконалили з усіх ракурсів: дизайн, електроніка і технічні характеристики.

Серед особливостей автомобіля - 10-ступінчата автоматична коробка передач. Раніше Mustang оснащували 6-ступінчатими. Нову коробку передач розробили Ford і General Motors. Наголошують, 10-ступінчаста коробка досягає вищої потужності для прискорення, швидше перемикається, краще реагує на збільшене навантаження на двигун на низьких швидкостях і витрачає менше енергії на тертя.

Дизайн автівки став стрімкішим і зухвалішим за рахунок переробленої решітки, заниженого на 20 мм капота і новим розташуванням отворів на капоті. Це покращить аеродинаміку. А доповнили вигляд спорткара новим заднім бампером і нововведенням для сімейства автомобілів - повністю світлодіодними передніми фарами.

Також майбутні власники матимуть можливість додатково встановити спойлери для підвищення динамічності.

Спорткар матиме 2 комплектації двигунів: 4-циліндровий турбодвигун EcoBoost об'ємом 2,3 літра і 8-циліндровий 5,0-літровий силовий агрегат V8. Потужність залишиться без змін - 310 к.с. для EcoBoost і 435 к.с. - для V8. 10-ступінчата кп доступна для обох двигунів, як і механічна трансмісія.

Перевірений часом 2,3-літровий чотирьохциліндровий двигун EcoBoost як і раніше пропонує неймовірну продуктивність, передає cars.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Subaru випустить новий позашляховик

Головним акцентом в салоні поні-кара став 12-дюймовий LCD-дисплей в ролі приладової панелі.

Може відображати інформацію у трьох різних режимах. Ця система електроніки робить автомобіль персоналізованим. Опція MyMode запамятовує налаштування власника щодо підвіски і рульового управління і може налаштовувати звучання двигуна Mustang.

Версії з 8-циліндровим мотором оснастили вихлопною системою із змінною гучністю.

Ford Mustang укомплектували значною кількістю технологій для допомоги водієві. Зокрема, системою Pedestrian Detection - вона розпізнає пішоходів, Pre-Collision Assist - запобігає зіткненням завдяки передаварійному механізму гальмування, технологією DistanceAlert - попереджає про небезпечне зближення, системою LaneKeepingAid - утримує автомобіль у смузі руху і DriverAlert - попереджає про втому водія.

"Новий Ford Mustang навіть краще відповідає очікуванням європейських водіїв завдяки оптимізації руху і керування, високотехнологічним характеристикам, зокрема технології допомоги водієві Pedestrian Detection, і найсучаснішій 10-ступінчатій коробці передач. Вона забезпечує продуктивність і ефективність", - розповів виконавчий віце-президент Ford Motor Company, відповідальний за регіони Європи, Близького Сходу та Африки Джим Фарлі.

У продажу на ринку Північної Америки автомобіль з'явиться восени цього року, в Європі - на початку 2018 року. Інформації щодо цін поки немає.

Перший серійний Mustang зробили у 1964 році.
Зараз ви читаєте новину «Чим вразить Ford Mustang нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути