Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 17:50

Як автомобілі "влітають" в ями: добірка відео

Як автомобілі "влітають" в ями: добірка відео
Торік відремонтували 2,1 тис. км доріг. Фото: VARTA1

Багато українських доріг перебувають у незадовільному стані. Найгірша ситуація у Черкасах. Найкраща — у Рівному. Торік відремонтували 2,1 тис. км доріг. Це був рекорд за останні 5 років. У нинішньому році на ремонт з бюджету виділили 47 млрд грн.

Зійшов сніг, а з ним і дорожнє покриття. Жахливий стан доріг через різкі морози й відлиги. У Чернівцях водії днями влаштували акцію — зупинилися в найбільших ямах на дорогах. Таким чином хочуть привернути увагу місцевої влади до поганого стану трас після зими.

Ситуація з ямами та вибоїнами на дорогах характерна для усіх регіонів країни. Водії потрапляють у ями. Пошкоджуються автомобілі. Отримати компенсацію від служби доріг можна, якщо правильно оформити протокол і зібрати свідків ДТП. Утім судова тяганина може затягнутися на роки, кажуть юристи.

Gazeta.ua підготувала добірку відео, як автомобілі потрапляють в ями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відшкодувати збитки, якщо авто потрапило в яму

Цьогоріч на дороги в Україні виділили 47 млрд грн. Якщо ремонтуватимуть халтурно, з бюджету Укравтодору не заплатять ні копійки. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «Як автомобілі "влітають" в ями: добірка відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути