середа, 15 березня 2017 15:34

6 новинок, які вразили на Женевському автосалоні
6

Alfa Romeo Stelvio
Opel Crossland X
Range Rover Velar
Opel Insignia sport
Porsche Panamera

До 19 березня у Швейцарії триває Женевське автошоу. 180 автокомпаній привезли свої новинки.

Наприклад, Ferrari представила найпотужнішу серійну модель марки 812 Superfast, Porsche - свій перший серійний універсал, Mercedes-AMG показала новинку з двигуном 816 к. с.

Skoda презентувала найшвидшу Octavia - 245 к. с. Французи відродили легенду ралійних гонок 70-х років - Alpine A110 та багато інших.

Gazeta.ua дізналась в автоексперта Олега Василевського, які марки продемонстрували найбільший прорив у моделях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні та ефектні: як дівчата в Женеві автомобілі представляють

"Range Rover Velar - це хіт, луже гарна модель. Також дві моделі Opel - седан Insignia sport і Crossland X. Остання - хороша альтернатива мінівенам. Porsche показав модель Panamera у кузові універсал. На перший погляд, Panamera - це звичайний хетчбек, але дуже красивий. Також Volvo XC60 і Alfa Romeo Stelvio. Ці моделі мене найбільше порадували дизайном. У сучасному світі дизайн - це головне. Без цього неможливо продати навіть дуже гарну машину.

Також багато потужних і красивих суперкарів: McLaren, Aston Martin, Bugatti, гібридний Koenigsegg та безліч найпотужніших концепт-карів відомих виробників та майже невідомих. Але вони не є тенденцією", - розповідає автоексперт.

Женевський автосалон проводять з 1905 року. На першій виставці показували автомобілі із паровими силовими агрегатами й двигунами внутрішнього згоряння.

Зараз ви читаєте новину «6 новинок, які вразили на Женевському автосалоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути