вівторок, 24 вересня 2013 18:10

159 яскравих автопрем'єр і 900 тисяч відвідувачів - у Франкфурті завершився 65 автосалон
12

У Франкфурті завершився автосалон 2013. У нинішньому році він з честю відсвяткував своє 65 -річчя.

Цього року виставку відвідало близько 900 тисяч осіб. Висвітлювати роботу нинішнього шоу приїхали понад 11700 журналістів з 99 країн світу. Гості Франкфуртського автосалону цього року побачили 159 світових прем'єр, у тому числі 70 - автомобільних. Свої останні досягнення на IAA 2013 представляли 1098 компаній з 35 країн світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приголомшливі автомобілі та шикарні дівчата - найкращі кадри з Франкфуртського автошоу

Слід зазначити, що з кожним роком автомобілі стають все більш економічними, а значить, викидають в атмосферу все менше шкідливих речовин. Автовиробники прийшли до важливого рубежу - завдяки розвитку гібридних і електричних технологій витрати на подолання 100 км шляху можна і реально знизити до 3 євро. Тепер це не порожні обіцянки , а цілком конкретні автомобілі, які отримали прописку на конвеєрі.

Друга важлива тенденція - сучасний автомобіль все більше трансформується з звичайного засобу пересування в мобільний комунікаційний центр, що дозволяє завжди бути на зв'язку. Важливу роль в цьому відіграє можливість взаємодії смартфонів і інших електронних пристроїв з бортовим комп'ютером авто.

Наступний 66-й автосалон IAA проходитиме у Франкфурті з 17 по 27 вересня 2015 року, а для преси "спека" розпочнеться двома днями раніше.

Зараз ви читаєте новину «159 яскравих автопрем'єр і 900 тисяч відвідувачів - у Франкфурті завершився 65 автосалон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути