вівторок, 13 вересня 2011 20:47

В автосалоні у Франкфурті вперше показали Subaru XV
6

Фото: Фото: media.subaru-global.com

Компанія Fuji Heavy Industries, виробник автомобілів Subaru, в рамках світової прем'єри продемонструвала на 64-му Франкфуртському автошоу новий компактний міський кросовер XV, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За словами організаторів автошоу, Subaru XV - це нове покоління компактних кросоверів від Fuji Heavy Industries. Автомобіль є серійною версією Subaru XV Concept.

Новинка одержала два економічних бензинових двигуна Subaru Boxer об'ємом 1,6 л. і 2 л. Також спеціально для європейського ринку передбачений дизельний агрегат, об'ємом 2 л.

Мотори агрегатовані з безступінчатим варіатором Lineartronic. Основою активної безпеки машини є симетричний повний привід Subaru Symmetrical AWD.

Габаритна довжина моделі 4,450 мм, ширина - 1,780 мм, висота - 1,570 мм. Колісна база - 2,635 мм. Мінімальний дорожній просвіт - 220 (мм).

Нагадаємо, 9 вересня стартувало восьме за рахунком "Столичне автошоу" на території автоцентру в Києві. На виставці представлено понад 11 світових автомобільних брендів, в павільйонах і на майданчиках коштує більше 200 машин.

Зараз ви читаєте новину «В автосалоні у Франкфурті вперше показали Subaru XV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути