субота, 29 травня 2010 17:16

Мороз покинув засідання політради з серцевим нападом?

Мороз покинув засідання політради з серцевим нападом?

Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз покинув засідання політради, тримаючись рукою за груди у ділянці серця. Це сталося після того, як на слухання політради висунули питання про визнання нелегітимним обрання голови Миколаївського осередку партії.

"Не вчіть мене керувати партією, - звернувся Мороз до делегатів політради з трибуни. - Я не можу далі вести засідання, бо ви не хочете зі мною працювати".

Після цього Мороз схопився за серце і вийшов з залу "Галактика", у якому відбувалося засідання політради. Охоронці і помічники політика намагалися викликати йому швидку. Залою поширили чутки, що у Мороза стався серцевий напад. Мороз відмовляється будь-що коментувати кореспондентам Gazeta.ua. Сідає у сріблясту "Тойоту Кембрі" і їде.

"Це рейдерський захват Соцпартії. Це ж треба так продатися. Ми навіть під час виборів так не продавалися", - каже один з делегатів засідання, спускаючись сходами на перший поверх.

За ним вийшло півзали.

Зараз ви читаєте новину «Мороз покинув засідання політради з серцевим нападом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути