субота, 29 травня 2010 14:32

Олександр Мороз готує соціалістів до виборів 2012

Олександр Мороз готує соціалістів до виборів 2012

У столичному готелі "Братислава" відбувається політрада Соціалістичної партії. Попередньо за програмою засідання тут мали розглядати питання зняття голови партії Олександра Мороза. Однак питання зміни лідера партії перенесли на 24 липня. Тоді відбудеться з"їзд партії.

Натомість, Олександр Мороз у своєму виступі підняв питання проведення місцевих виборів.

"Головна мета сьогоднішнього зібрання – обговорити проведення місцевих виборів. Ми маємо популяризувати партію. Наша мета – повернути партію у парламент і інші гілки влади. Місцеві вибори у селах і селищах проходитимуть за мажоритарною системою, до облрад – за мішаною. Маємо показати, що наші депутати на місцях не байдужі. Їм треба уже починати популяризувати нашу партію".

Також лідер Соцпартії закликав однопартійців готуватися до парламентських виборів 2012-го.

"Партії потрібно повернутися у парламент, - зазначив Мороз. - Перші секретарі партії повинні взяти по три області. Вони мають не вилазити з округів, щоб готувати їх до парламентських виборів 2012. Їх має знати кожен житель області".

На закінчення свого виступу Мороз проаналізував політичну ситуацію у державі.

"У державі зараз немає опозиція БЮТ і НУНС. Це не опозиція. І вони не зможуть лякати імпічментом президента, бо самі не можуть об'єднатися. Це блеф".

Наголосивши про користь підписаних угод між Україною і Росією, зробив помилку. Замість слова "демілітація" сказав "делімітація"

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександр Мороз готує соціалістів до виборів 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути