субота, 29 травня 2010 13:48

Рудьковський обплював Семенюк - Самсоненко водою

Рудьковський обплював Семенюк - Самсоненко водою

У столичному готелі "Братислава" відбувається політрада Соціалістичної партії. Попередньо за програмою засідання тут мали розглядати питання зняття голови партії Олександра Мороза. Однак питання зміни лідера партії перенесли на 24 липня. Тоді відбудеться з"їзд партії.

"Мороз мав стати почесним головою партії, - розповів кореспонденту Gazeta.ua один із делегатів політради, попросивши не називати його ім'я. - Ініціювати з'їзд Соцпартії і зняти Мороза сьогодні хотіли Микола Рудьковський і Валентина Семенюк-Самсоненко. Дехто просто повиростав зі своїх штанців, амбіції зашкалюють. Семенюк і Рудьковський навіть змовилися привезти під "Братиславу" жінок з плакатами "Геть Мороза!" Не знаю, що їм завадило це зробити".

Каже, раніше Рудьковський і Семенюк конфліктували.

"Валентина навіть обзивала його на політрадах і з'їздах партії. Казала, що він вимагав у неї заводи і параходи. 20 травня соціалісти зібралися на зустріч. Валентина Семенюк знепритомніла після свого виступу. Визвали швидку. А Рудьковський нагнувся над нею, набрав води у рот, плюхав і плював на неї, поки вона не прийшла до тями".

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський обплював Семенюк - Самсоненко водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути