неділя, 05 червня 2011 00:45

Марія Соколова стане бабусею для десятьох дітей

"Кому потрібна бабуся на все літо? Телефонуйте", — таке оголошення дала в газети вінничанка 63-річна Марія Соколова. Живе в мікрорайоні Старе місто у приватному будинку неподалік Південного Бугу.

— Вихід із подвір'я прямісінько на річку. Можна і покупатися, і просто побавитися в садку, — розказує телефоном. — Маю господарство — курчат, гусей, корову, свиней, то дітям їх можна буде погодувати, погратися. Усе як у бабусі. Таку ідею запропонував мій старший син Женя. Він у Польщі працює, там звикли ставати бізнесменами з нічого. Він давав оголошення в газету.

До жінки приїздять двоє онуків — 8-річний Кирило і 6-річна Ілона. Марія Іванівна колишня вчителька молодших класів. Добре малює, ліпить із пластиліну.

— Їм скучно, бо дітей такого віку на вулиці небагато, щоліта шукаю, чим їх зайняти. Старший уміє рибалити, ходить до річки, а з онучкою возимось по дому, У табір запрошую дітей із 6 до 10 років, візьму групу не більше 10 чоловік. Розваги придумую сама. Син скачав з інтернету кілька сучасних дитячих ігор, купив десяток м'ячів, повісив кольцо для баскетболу. Перед хатою постригли траву і повісили гамак. Іще маємо поставити надувний басейн. Дівчат буду вчити ліпити вареники з вишнями, пекти пиріжки, робити з глини горщечки і свисточки. У садочку можна поїсти клубніку, маліну, вишні, смородіну. Думаю, скучно не буде.

Братиме плату 30 грн на день.

— Зранку дітей годуватиму бутербродами. В обід буду варити зелений чи червоний борщ, кашу або макарони з м'ясом чи котлетами, а на полуднік даватиму творог чи йогурт із пиріжками. Якщо не буду справлятися, з кухнею поможе сусідка. Усі продукти свої, свіженькі. На базарі лиш купую капусту. Можна буде залишити дітей на кілька днів із ночівлею.

Домашній табір Марія Іванівна відкриє з 15 червня, діятиме він до 30 серпня. Уже записали шістьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Марія Соколова стане бабусею для десятьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути