Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 05:00

Володимир Рожковський витратив виграш на ремонт квартири
5

Михайло ДОВБУШ, 33 роки. Дільничний інспектор Староміського відділення міліції.

19 жовтня врятував 20-річного Івана Кравчука. Той перечепився за колію на Залізничному вокзалі у Вінниці й міг потрапити під потяг. Довбуш схопив хлопця, підтягнув його до себе, але не зміг втримати. Обидва впали між платформою і потягом. Кравчуку відрізало частину стопи.

— Досі на лікарняному. Мені розтрощило праву руку. Зробили дві операції. Спочатку на витяжці рука була, тепер у гіпсі. Вже можу пальцями шевелити, так що йду на поправку. Сказали лікарі, ще з місяць гіпс треба носити. Цілий місяць після того випадку в мене не замовкав телефон. Ваню вже виписали. Чекає, коли загоїться нога, щоб поставити протез.

Володимир РОЖКОВСЬКИЙ, 28 років.

Виграв 50 тис. грн у телешоу "Мій зможе".

У фіналі Володимир боровся з дівчиною у багнюці. На кастинг записала дружина Наталія.

— Коли в квітні нас показали по телевізору, був справжній ажіотаж. Навіть далекі знайомі дзвонили привітати. На роботі й досі жартома називають мене "звєзда голубого екрана". Тепер я вірю, що ці телешоу — по-справжньому, а раніше думав, що там підставні актори. Виграш витратили на ремонт квартири.

Ганна ВЕРЖАКОВСЬКА, 25 років.

Разом з сином 5-річним Єгором стали символами України.

Їхні фотографії будуть на листівках, що продаватимуть в усіх аеропортах світу туристам до Євро-2012. Єгор у вишиванці та солом'яному брилі, Ганна у вінку, з червоним намистом.

— Для нас це був сюрприз. Наші знімки вислала на конкурс фотограф, у якої замовляли фотосесію. Зателефонувала, коли вже перемогли, спитала: "Ви ж не проти?" Тепер Єгорка ходить по хаті й повторює: "Я — звєзда!" Мене на роботі дівчата вітали. Тільки чоловік Сергій не потрапив на листівки. Жартома ображається.

Гонорарів за продаж листівок сім'ї Вержаковських не обіцяли.

Ярослава КУРЯЧА, 19 років.

"Міс Україна". Потрапила до топ-15 найкрасивіших дівчат світу. Їздила на конкурс "Міс Всесвіт" у Лондон.

— Зараз більше ціную свій час. Стала мудрішою. Більше заробляю. Ніяк не можу виспатися, відпочити та поспілкуватися з друзями.

У модельному бізнесі Ярослава з 16 років. Працює моделлю у вінницькій агенції "Клодель моделс" та хореографом у Стрижавській дитячій музичній школі. Заочно навчається на третьому курсі в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Мстислав Шостак, 21 рік.

Став найкрасивішим чоловіком України.

У грудні переміг на конкурсі "Містер країни", що проходив у Кіровограді. Після того  йому запропонували працювати моделлю в Пекіні.

— Точно знаю, що не готовий працювати фізично. Краще рекламуватиму одяг. За один показ можу отримати близько тисячі доларів. Люблю годинами ходити по магазинах із сестрою чи з друзями.

Навчається в торговельно-економічному інституті у Вінниці. Працює моделлю з 12 років. Має будинок у Львові за мільйон доларів — це подарунок батьків.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Рожковський витратив виграш на ремонт квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути