середа, 27 серпня 2014 22:02

"Завтра на полі будуть шахи" - "Рух" потренувався на "Олімпійському"
9

Фото: Ірина КОЗЮПА

Завтра Київ прийме черговий міжнародний матч. Через війну на Донбасі європейські команди бояться летіти у сусідні з регіоном області. Тому "Дніпро" і "Металіст" проводили свої домашні поєдинки єврокубків у столиці України, а не в рідному Дніпропетровську та Харкові. Також Київ став домом для луганської "Зорі". 

У четвер луганчани та дніпряни зіграють на виїзді. А на "Олімпійському" "Металіст" прийме польський "Рух" із Хожува. Сьогодні "сині" провели тренування на стадіоні. Перед ним наставник команди Ян Коціан та капітан Марцин Маліновскі поспілкувалися з пресою.

Польські журналісти першим ділом поцікавилися враженнями представників "Руха" від 70-тисячної арени. Домашній стадіон "синіх" вміщує 12 тисяч. Більше того, першу гру з "Металістом" поляки зіграли у місті Глівіце на Міському стадіоні місткістю 10 тисяч.

"Стадіон, як стадіон, - першим взяв слово 38-річний капітан Маліновскі. - Ми сподіваємось, що завтра арена буде заповнена вболівальниками".

"Я радий, що ми зіграємо на стадіоні, який приймав фінал Євро-2012, - розпочав Коціан. - "Рух" грає вже досить довгий час грає стабільним складом. Одна позиція викликає питання, а інших я міняти не збираюсь. Ми знаємо, що "Металіст" сильна команда, але ми налаштовуємося так само як і на матчі чемпіонату Польщі. Звичайно, ми хочемо вийти у груповий етап. Думаю, що завтра на полі будуть шахи. Очікуємо гострої і цікавої боротьби на полі.

Серія пенальті? Складно сказати, як завтра складеться гра. Наш рейс заплановано на 22:30, тому часу у нас на все вистачить, - сміється Коціан. - Але я вважаю, що грати на 0:0 з таким сильним суперником - це не дуже хороша ідея. Постараємось не дати сумувати голкіперу "Металіста".

Капітан "Руха" виділив у складі "Металіста" Жажу і Шав'єра. 

"Думаю, що завтрашній матч буде схожим на гру у Польщі. Ми знаємо, що ми не є фаворитами протистояння, але постараємось приємно здивувати наших вболівальників".

Польська преса називає зустріч "Металіста" і "Руха" найважливішою грою для "синіх" за останні два роки. 

Після прес-конференції журналістам показали перші 15 хвилин тренування. "Металіст" своє заняття провів у Харкові. Вже у столиці наставник харків'ян Ігор Рахаєв та гравець команди Денис Кулаков зустрітися з пресою.

Додамо, що "Рух" - скромна команда. За оцінкою німецького сайту Transfermarkt.de найдорожчий гравець "синіх" коштує всього 900 тисяч євро. Для порівняння польський нападник "Леха" і збірної Польщі Лукаш Теодорчик, який сьогодні офіційно став гравцем київського "Динамо", обійшовся клубу в 4 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Завтра на полі будуть шахи" - "Рух" потренувався на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути