четвер, 02 травня 2024 00:15

Назвали вік, в якому жінка на піку своєї привабливості

Назвали вік, в якому жінка на піку своєї привабливості
Чоловіки сказали, в якому віці жінки найпривабливіші Фото: pinterest

Молодість полягає не в пластичній хірургії та уколах краси, а у ставленні до світу. Чим більше ми посміхаємося йому, тим більше отримуємо у відповідь.

Тому науковці наголошують, що жінка прекрасна в будь-якому віці, і в 18, і в 78 років. Головне - не те, як який вона має вигляд, а те, як відчуває себе всередині, пише medicalanswers.

Однак вчені все ж спробували обчислити формулу краси і визначили, в якому віці жінка перебуває на піку привабливості.

Цікаво, що чоловіче і жіноче бачення теми зовсім трохи відрізняється. Сильна половина людства вважає, що дами знаходяться на піку привабливості у 29 років. Самі жінки ж зійшлися на думці, що цей вік дорівнює 31 року.

Що стосується хвилювання з приводу ознак старіння, що з'являються на тілі, то до нього схильні 56% жінок і лише 34% чоловіків.

Одна з головних ознак старіння - це помітна сивина, яка, до речі кажучи, недавно була на піку моди. Однак перша асоціація, яка з'являється у людини, дивлячись на "срібну" голову, це - "старий". Тому, якщо ви не хочете, щоб вас передчасно записалися в ряди стареньких, краще відмовтеся від цього тренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку жінок, які є природними спокусницями. Перевірте себе

Що стосується інтимного життя, то 57% респондентів чоловічої і жіночої статі зійшлися на думці, що з віком воно стає лише кращим, цікавішим і яскравішим. Самовідчуття жінок також поліпшується, і з роками вони відчувають себе ще більш привабливими.

З кожним роком ми безумовно стаємо мудрішими, і наші страхи з приводу старіння або смерті слабшають. Більш літні респонденти повідомили, що з віком колишні тривоги і хвилювання зійшли практично нанівець.

Найбільш підходящий вік для народження дітей вважають від 23 до 32 років.Такі висновки зробили фахівці Університету Земмельвейсу Угорщини.

Виявилося, діти жінок, віком від 23 до 32 років, були менше схильні до вроджених патологій.

У молодших мам, яким до 20 років, спостерігався найвищий ризик народження дітей з дефектами центральної нервової системи.

Зараз ви читаєте новину «Назвали вік, в якому жінка на піку своєї привабливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути