четвер, 13 листопада 2014 15:24

Запасний воротар забив гол ударом скорпіона на останніх хвилинах

Запасний воротар забив гол ударом скорпіона на останніх хвилинах
sport-xl.org

Воротар іспанського клубу четвертого дивізіону "Сариньєна" забив розкішний гол ефектним ударом в падінні, повідомляє "EuroSport".

Голкіпер Арманак Педро, вийшовши на заміну, в одну мить став футбольним, та й просто інтернет-героєм завдяки голу, забитому за мить до фінального свистка.

Тим часом Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) представила десять найкрасивіших голів року, чиї автори номіновані на премію імені Ференца Пушкаша. Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

У список увійшли голи Тіма Кехілла (за збірну Австралії), Дієго Кости ("Атлетико" Мадрид), Марко Фабіана ("Крус Асуль"), Златана Ібрагімовича ("Парі Сен-Жермен"), Пайтіма Касамі ("Фулхем"), Хісато Сато ("Санфречче Хіросіма"), Каміло Санвеззо ("Ванкувер Вайткепс"), Хамеса Родрігеса (збірна Колумбії), Робіна ван Персі (збірна Нідерландів) та ірландської футболістки Стефані Роче ("Пімаунт Юнайтед").

Перший етап вибору найкрасивішого гола полягає в голосуванні вболівальників на сайті ФІФА. 1 грудня буде оголошена трійка номінантів, які набрали більшість голосів, а 12 січня 2015 на церемонії вручення "Золотого м'яча" буде названий і переможець.

Премія імені колишнього нападника збірної Угорщини Ференца Пушкаша присуджується з 2009 року, лауреатом може стати будь-який футболіст, незалежно від статі та національної приналежності. Критеріями відбору голів є краса, важливість статусу матчу, в якому забитий м'яч, і дотримання правил Fair Play. Також гол не повинен бути результатом везіння, або помилки суперника. Нагороду отримували Кріштіану Роналду, Хаміт Алтинтоп, Неймар, Мирослав Стох і Златан Ібрагімович.

Зараз ви читаєте новину «Запасний воротар забив гол ударом скорпіона на останніх хвилинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути