понеділок, 14 липня 2014 10:00

В Аргентині вболівальників розганяли водометами після фіналу Кубка світу

В Аргентині вболівальників розганяли водометами після фіналу Кубка світу

Поліції в Аргентині довелося застосувати силу для забезпечення порядку після фінального матчу чемпіонату світу з футболу в Бразилії. В результаті кілька десятків фанатів виявилися затримані, вісім поліцейських поранені.

Збірна Німеччини учетверте у своїй історії стала чемпіоном світу, обігравши у фіналі мундіалю в Бразилії збірну Аргентини з рахунком 1:0. Єдиний гол на 113-й хвилині матчу забив Маріо Гетце.

Як повідомляє АФП, десятки тисяч людей вийшли на вулиці Буенос-Айреса, щоб відсвяткувати загалом успішний виступ своєї команди на світовій першості, а також визнання капітана команди Ліонеля Мессі найкращим гравцем турніру. Молоді вболівальники залазили на ліхтарні стовпи, на автомобілі та танцювали, розмахували прапорами, пускали феєрверки.

Але після декількох годин святкування група агресивно налаштованих фанатів, відома як "баррабравас", почала кидати різні предмети у бік поліції, яка стежила за порядком.

У результаті поліцейським довелося застосувати гумові кулі, сльозогінний газ і водомети, щоб розігнати натовп. Вісім поліцейських постраждало, а 40 вуличних хуліганів опинилися під арештом.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині вболівальників розганяли водометами після фіналу Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути