вівторок, 24 лютого 2015 16:55

В Англії воротар побився з фанатами на трибуні
5

Фото: dailymail.co.uk

Голкіпер клубу сьомого за силою англійського дивізіону "Кінгстоніан" Роб Толфі після зустрічі чемпіонату з "Богнор Регіс Таун" перестрибнув огорожу, яка відокремлює трибуну від поля, і напав на вболівальників суперника. Про це повідомляє The Daily Mirror.

Поведінка Толфі спровокувала масові безлади за участю футболістів, представників команд та вболівальників. Про причини вчинку голкіпера не повідомляється. "Кінгстоніан" також поки не виступив з офіційною заявою з приводу інциденту.

Зустріч, яка проходила на домашньому стадіоні "Кінгстоніана" - "Кінгсмедоу" - у місті Кінгстон-апон-Темз, завершилася поразкою господарів з рахунком 1:2.

Найвідоміший випадок нападу футболіста на вболівальників пов'язаний з колишнім форвардом "Манчестер Юнайтед" Еріком Кантона. У січні 1995 року француз піддався на провокацію одного з фанатів "Крістал Пелас", перестрибнув огорожу і вдарив того ногою в стрибку.

За свій вчинок Кантона був засуджений до 120 годин виправних робіт і штрафу розміром в 10 тисяч фунтів стерлінгів. Гравця також дискваліфікували на вісім місяців.

Зараз ви читаєте новину «В Англії воротар побився з фанатами на трибуні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути