вівторок, 19 червня 2012 16:03

Українські журналісти в Донецьку розгромно програли англійцям
16

Поганяли м'яча з англійськими колегами
Фото: Фото: Євген Савчук

В день матчу збірних України й Англії українські та англійські журналісти зіграли товариський поєдинок. Зустріч відбулася на штучному полі біля офіційної фан-зони Донецька і завершилася розгромом українців з рахунком 0:3.

Незважаючи на спеку, команди майже весь матч провели на високих швидкостях. Представники англійських мас-медіа майже відразу заволоділи ігровою і територіальною перевагою, яку втілили у гол через кілька хвилин після стартового свистка. Безперечним лідером у складі гостей був високорослий Сем Колімер.

"Він дуже небезпечний, навколо нього будується вся їх гра", - говорить один з учасників матчу Сергій Аристархов. Мав у першому таймі реальну можливість забити, але м'яч зрізався з ноги. Замість цього на перерву команди йшли вже за рахунку 2:0 на користь англійців.

Спека робить свою справу і ближче до середини другого тайму гості почали видихатися.

"Пацани, зберіться, проти вас старі пердуни грають! Хоча б гол треба забити!", - закликає своїх товаришів один з гравців. У складі англійців за футбольними мірками чимало пенсіонерів.

М'яч у ворота вперто не йде. Замість цього англійці під кінець зустрічі встановлюють остаточний рахунок в матчі.

"Такі зустрічі дуже важливі, неважливо, хто грає - журналісти, колишні футболісти. Вони створюють справжню атмосферу свята. Не скажу, що гості показали англійський футбол. Він жорсткий, верховий, а вони намагалися опустити м'яч на землю. Їх футбол більше нагадує іспанський або італійський", - говорить Сергій Аристархов.

"Атмосфера просто чудова, незважаючи на спекотну погоду - говорить Сем Колімер. - Як сьогодні зіграють України і Англія? Однозначно, буде нелегко, ви бачите, як спекотно, доводиться багато пити. Збірній Англії необхідно витримати тиск українських трибун. Я думаю, що рахунок буде 1:1".

Нагадаємо, збірні України й Англії зіграють сьогодні, 19 червня, на "Донбас Арені". Початок матчу о 21:45. Трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «Українські журналісти в Донецьку розгромно програли англійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути