понеділок, 24 листопада 2014 14:22

У "Металісті" відхрестилися від розписок про звільнення за контакти з Красніковим

У "Металісті" відхрестилися від розписок про звільнення за контакти з Красніковим

Керівництво харківського "Металіста" не має жодного відношення до так званих розписок про звільнення та вважає дане інформаційне вкидання ні чим іншим, як провокацією з метою дестабілізації ситуації.

Про це сказано в заяві на офіційному сайті клубу. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всім співробітникам клубу погрожували звільненням, якщо ті будуть контактувати з колишнім спортивним директором харків'ян Євгеном Красніковим. Останній зараз дискваліфікований за рішенням Лозанни.

У заяві сказано, що контакти між керівництвом ФК "Металіст" і президентом клубу дійсно мають місце. Зокрема, в ході останнього обговорення на порядку денному стояла низка значущих питань - перспективи клубу, завдання на другу частину сезону, розвиток Дитячої футбольної академії та інші.

Серед іншого в ході бесіди було порушено питання про колишнього директора ФК "Металіст" Євгена Краснікова. На жаль, Спортивний арбітражний суд і Федеральний суд Швейцарії залишили в силі рішення Федерації футболу України проти колишнього директора. У зв'язку з цим, президентом клубу було висловлено прохання-побажання завершити формальні контакти і звести до мінімуму, а краще також припинити, приватні зв'язки з паном Красніковим. Було відзначено, що будь-яке спілкування з ним може бути розцінено як порушення, і пов'язане з ризиком застосування санкцій УЄФА щодо клубу.

Зараз ви читаєте новину «У "Металісті" відхрестилися від розписок про звільнення за контакти з Красніковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути