пʼятниця, 19 вересня 2014 15:01

У Києві викрали "Land Rover" гравця "Шахтаря"

У Києві викрали "Land Rover" гравця "Шахтаря"
Лукас Фернандо football.ua

У Києві викрали "Land Rover" бразильського півзахисника донецького "Шахтаря" Лукаса Фернандо. Про це "Обозревателю" повідомив джерело в правоохоронному відомстві.

Гучна крадіжка елітного автомобіля сталася у центрі столиці - саме тут зловмисники поцупили позашляховик футболіста. "22-річний Фернандо заявляє, що його "Land Rover" викрали в ніч з 17 на 18 вересня. Машину він залишив без нагляду на одній із вулиць в центрі Києва - у Печерському районі столиці", - сказав джерело.

При цьому, за його словами, в міліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження. "Справи про викрадення автомототранспорту ми зазвичай розслідуємо за такою ж статтею - незаконне заволодіння транспортним засобом - стаття 289 Кримінального кодексу України".

У той же час, у київській міській міліції "Обозревателю" розповіли про те, що шанси знайти елітну машину підданого Федеративної Республіки Бразилії Матінса Лукаса Фернандо не надто високі: "Пощастить - перехопимо і знайдемо, а про погане - поки не думаємо, це ж пахне міжнародним скандалом".

Нагадаємо, "Шахтар" тимчасово переїхав до столиці через події на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві викрали "Land Rover" гравця "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути