четвер, 31 липня 2014 14:41

"У Києві дуже привітні люди" - захисник "Копенгагена" побажав миру Україні

"У Києві дуже привітні люди" - захисник "Копенгагена" побажав миру Україні
"0:0 — це добре, хоча ми сподівалися забити гол на чужому полі" - Хоглі ht.no

Захисник данського "Копенгагена" Том Хоглі оцінив шанси своєї команди у боротьбі з "Дніпром" за Лігу чемпіонів. Норвежець вважає, що після нульової нічиєї у Києві, вони становлять 50%. Стільки ж футболіст дає на прохід дніпрян.

"Нічия — це нормальний результат у виїзному матчі, - каже Хоглі. - Але тепер нам потрібно виграти вдома. Причому виграти в дуже хорошої команди. 0:0 — це добре, хоча ми сподівалися забити гол на чужому полі. Не вдалося, але чесно кажучи, нам нема на що скаржитися."

Що у вас в руках?

"Це шоколадний батончик з протеїном", - сміється футболіст. Показує обгортку.

Залишили багато сил на полі?

"Так. Це був важкий матч. "Дніпро" — сильний суперник. Ми знали, що сьогодні буде багато бігової роботи і багатоборств. Ще й погода видалася спекотною. Тепер ми з нетерпінням очікуємо домашнього матчу. Буде цікаво."

Як "Копенгаген" гратиме вдома?

"План простий. Потрібно, щоб м'яч опинився у воротах "Дніпра", - сміється захисник. - Ми сподіваємось зробити це. В принципі іншого вибору у нас нема. Ми повинні забити, щоб перемогти і пройти в наступний раунд.

Хоча гравці "Дніпра" скажуть вам те саме. Тому наші шанси у матчі-відповіді — 50 на 50."

Вдома вам буде легше грати?

"Не обов'язково. Звичайно, на рідному стадіоні нас будуть підтримувати наші вболівальники. Але легко нам не буде. "Дніпро" зробить все, щоб пройти далі".

Суперник вас чимось здивував?

"Я б не сказав. Ми добре підготувалися до зустрічі з "Дніпром", розбирали гру команди, дивилися відеонарізки з різних матчів. Ми собі чудово представляли чого можна очікувати від українців."

Столе Сольбаккен залишився задоволений результатом?

"Він сказав, що ми виконали хорошу роботу. Ми не дали забити "Дніпру", добре боролися і страхували один одного. В Україні є кілька дуже сильних команд і наш суперник входить в їх число. Думаю, наш коуч нами задоволений".

Ви хвалите "Дніпро" та інші українські команди. Чи прийняли б пропозицію пограти в чемпіонаті України?

"Я тільки в це міжсезоння змінив команду. Я щасливий у "Копенгагені". І мені вже 30 років", - сміється Хоглі. - Ми дуже амбіційна команда. Минулого сезону "леви" стали другими. Це вважається невдачею. Для "Копенгагена" існує тільки перше місце. Перед командою завжди стоїть завдання виграти чемпіонат Данії.

Перед новим сезоном у команду прийшли сім чи вісім нових гравців. Звичайно, потрібно трохи часу, що всі зігралися разом. Ми працюємо над цим. Сьогодні ми показали, що знаходимося на правильному шляху. З кожним наступним матчем ми гратимемо все краще і краще."

"Копенгаген" побоявся грати в Дніпропетровську. У Києві ви почувалися в більшій безпеці?

"Так. Все було добре. Тут дуже привітні люди. Про нас добре турбувалися. Я сподіваюсь, що скоро у вашій країні все стабілізується і кожен житиме у щасті, спокої і мирі."

Додамо, що матч-відповідь "Дніпро" і "Копенгаген" зіграють 6 серпня у столиці Данії.

Зараз ви читаєте новину «"У Києві дуже привітні люди" - захисник "Копенгагена" побажав миру Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути