понеділок, 16 жовтня 2017 16:14

"У "Динамо" найслабший тренерський штаб в його новій історії" - експерт

"У "Динамо" найслабший тренерський штаб в його новій історії" - експерт
Андрій Шахов: "Хочеться думати, що ми досягли дна, але інтуїція підказує, що нам ще падати.". Фото: dynamomania.com

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов досить різко прокоментував поразку київського "Динамо" від "Чорноморця" в 12-му турі УПЛ.

На його думку, основна причина невиразної гри киян цієї осені - некомпетентність тренерського штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В обороні киян твориться повний безлад"

"ВОНИ" програвали багато єдиноборств як внизу, так і зверху". ВОНИ "провалювали середину поля". ВОНИ "допускали індивідуальні помилки, які призвели до пропущених м'ячів". ВІН має "претензії до групи гравців". ВІН "можливо, не вгадав зі складом".

ВІН все це говорить вже не в перший раз, але не змінюється нічого. Якщо після "Янг Бойз" він взяв провину на себе, то тепер у НЬОГО винні ВОНИ. Тільки ось розпочнеться матч із "Янг Бойз", і ВОНИ знову вийдуть на поле. Всі ті самі, хто програв багато єдиноборств, які провалили середину поля, хто десятиліттями допускав індивідуальні помилки. І знову нічого не зміниться", - написав журналіст у себе на сторінці в Facebook.com, коментуючи слова головного тренера після матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розділив відповідальність за поразку від "Чорноморця"

"По-моєму, якщо ВОНИ не тягнуть, а ВІН їх випускає, винен ВІН. Якщо ВОНИ з самого початку сезону грають від сили по 45 хвилин за матч, а ВІН не може змінити їхнє ставлення, винен ВІН. Фразу "не лайте піаніста - він грає, як уміє" можна віднести до гравців, але її не можна віднести ні до тренера, ні до його штабу. А зараз, на мій погляд, в "Динамо" НАЙБІЛЬШИЙ СЛАБКИЙ тренерський штаб у його новій історії", - зазначив Шахов.

Журналіст вважає, що керівництву клубу слід зробити реальний акцент на використання доморощених українських футболістів, які за своїм рівнем як мінімум не гірші за нинішніх легіонерів.

"ІГОР МИХАЙЛОВИЧ, чи не час змінити концепцію побудови команди? В "Динамо" є талановита молодь, є перспективні хлопці, і якщо їм не довіряти, вони стихнуть, толком не розкрившись, або розкриються, але в іншому місці.

Чим Пантич кращий за Миколенка? Чому Михайличенко в "Сталі"? Чому Шапаренко ще жодної хвилини не зіграв за "Динамо" в чемпіонаті? Чому ми при перспективних Михайличенку (він теж в обороні адже може грати. І грав) і Дубінчаку, в якого ще й задатки лідера, здається, є, "Динамо" купує лівого захисника-ветерана?

Де дно цієї прірви? Я все ще сподіваюся, що ми його досягли і вже на цьому, дуже важливому, тижня від нього відштовхнемось, але інтуїція підказує, що нам ще падати, а не дертися. Зробіть так, щоб я помилявся", - резюмував Андрій Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Команда з характером": як "Зоря" здивувала Україну і Європу

"Динамо" у виїзному поєдинку проти "Чорноморця" сенсаційно програло з рахунком 1:2. Після цієї поразки кияни з 24 очками займають друге місце, відстаючи від лідируючого "Шахтаря" на 7 пунктів. До цього кияни зіграли внічию з "Зорею" 4:4, виграючи після першого тайму 3:0.

Проти "Шахтаря" динамівці зіграють в наступному турі. Гра відбудеться 22 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 19.30, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" найслабший тренерський штаб в його новій історії" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути