понеділок, 16 жовтня 2017 13:57

Хацкевич розділив відповідальність за поразку від "Чорноморця"

Хацкевич розділив відповідальність за поразку від "Чорноморця"
Хацкевич: "Я не вгадав зі складом". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Олександр Хацкевич у інтерв'ю 2+2 прокоментував поразку команди в матчі 12-го туру проти "Чорноморця". На його думку, винуватими в поразці є як тренер, так і гравці.

"Ми провалили перші двадцять хвилин гри, програли в настрої на гру, програли всю боротьбу в центрі поля. Індивідуальні помилки футболістів у наших воріт в першому таймі призвели до пропущених м'ячів. Те, що було вже потім - нікого не цікавить".

"Десь я не вгадав зі складом, але хлопці теж повинні відповідати за свою гру і за те ставлення, яке було з перших хвилин. Є претензії до групи гравців. Ми за останні три матчі пропустили вісім м'ячів. На жаль, не змогли зіграти Хачеріді й Віда. Ті захисники, які в нас є, вони теж досить кваліфіковані, але надійність в обороні - це їхнє основне завдання", - сказав він.

"Гра в чотири форварда? Нам потрібно було відіграватися, тому ми перейшли на схему 4-2-4. Намагалися розтягувати оборону суперника, доставляти м'яч в штрафний. Ми зуміли забити після флангової передачі, були і ще моменти, але це ми вже виправляли те, що натворили на початку ігор", - зазначив наставник киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич прокоментував втрачену перемогу в матчі із "Зорею"

"Динамо" у виїзному поєдинку проти "Чорноморця" сенсаційно програло з рахунком 1:2. Після цієї поразки кияни з 24 очками займають друге місце, відстаючи від лідируючого "Шахтаря" на 7 пунктів.

Проти "Шахтаря" динамівці зіграють в наступному турі. Гра відбудеться 22 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 19.30.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розділив відповідальність за поразку від "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути