четвер, 18 вересня 2014 10:45

Тренер "Атлетіка" поставив "Шахтар" на один рівень з "Реалом" і "Барселоною"

Тренер "Атлетіка" поставив "Шахтар" на один рівень з "Реалом" і "Барселоною"
Фото: rsport.ru

Матч з "Шахтарем" став для "Атлетіка" одним з найскладніших на домашньому стадіоні.

Про це після гри заявив наставник іспанської команди Ернесто Вальверде.

"Скажу чесно: це непростий поєдинок. Важкий матч. Гра була дуже швидкою, інтенсивною та насиченою. Ми знали, що суперник, який приїхав до нас у гості, - непроста команда. В "Шахтаря" хороші гравці. За сьогоднішній матч ми багато чому навчилися і продовжуємо удосконалюватися. Зараз ми перебуваємо на дуже важливому етапі. Він складний, але разом з тим ми дуже раді, що в ньому беремо участь", - сказав він.

При цьому зазначив, що в цілому задоволений результатом.

"Гра залишила позитивне враження. Хоча ми й не перемогли, ви бачили, що у нас були хороші передачі і атаки. З іншого боку, я думаю про те, що ж ми могли і поступитися! З огляду на це, оцінюємо ситуацію позитивно. Так, ми не завоювали три очки - це погано. Проте рівень турніру дуже високий. І ми горді, раді у зв'язку з тим, що приймаємо в ньому участь", - зазначив тренер.

Вальверде підкреслив, що "Шахтар" доставив не менше клопоту, ніж гранди іспанської Примери.

"Ми грали на цьому полі проти дуже сильних команд, таких як "Реал" (Мадрид), "Барселона". Але сьогоднішній матч виявився одним з найскладніших. Були такі моменти, коли ми відчували невпевненість в собі, неспокій, що призвело до того, що наші футболісти припускалися помилок. Шість м'ячів у паралельному матчі дають зрозуміти, що нам буде дуже непросто. Тим не менш, сьогодні ми спробували зіграти на перемогу. Думаю, так ми будемо діяти й надалі", - зазначив Вальверде.

Нагадаємо, "Шахтар" у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів зіграв на виїзді внічию з іспанським "Атлетіком" - 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Атлетіка" поставив "Шахтар" на один рівень з "Реалом" і "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути