четвер, 27 листопада 2014 19:58

"Шевченко, звичайно, величина. Але він вже своє відіграв, зараз на горизонті інші зірки" - Мілан готується до матчу "Інтер - "Дніпро"
15

Фото: Євген САВЧУК

Проблем з придбанням атрибутики "Інтера" і "Мілана" в фан-шопах столиці мод ніколи не виникає. Навіть у дні єврокубкових матчів. Інша справа - дербі. День, коли два футбольних ведмедя, які насилу живаються в одному міланському "барлозі", в черговий раз з'ясовують, хто грає першу скрипку - особливий для всіх. Навіть для малого та середнього бізнесу.

"Ось стою цілий день - виторгу ніякого, - зітхає Марція, продавщиця фан-шопу ФК "Мілан" в центральній частині міста. - Ну і що з того, що сьогодні "Інтер" з "Дніпром" грають? Інша річ, коли пару днів тому дербі було (23 листопада, рахунок матчу 1:1 - Ред.) - зміталося все, ми ледве встигали всіх обслужити. Навіть новий товар ще не замовляли. Поспішати немає сенсу. Більше половини з того, що на вітринах - в останньому екземплярі. Більше, ніж впевнена, що так і буде ще пару днів висіти".

Як правило, в будь-якому фан-шопі - "міланському" або "інтерівському" - без проблем можна розжитися продукцією клубу-конкурента. Це єдиний випадок, коли все, що символізує двох кращих "друзів", мирно і тихо співіснує один з одним.

"Бачите, яка ідилія – навіть "Ювентус" з "Ромою" в цій компанії", - посміхається вона. Правда, не приховує, що працює тут не за покликом душі.

"Мілан", звичайно, дуже гарний клуб, але я - фанатка "Інтера". Улюблений гравець - Паласіо", - показує на футболку з ім'ям гравця.

Питаю, чи реально знайти футболку з прізвищем Шевченка. "Ні, ви що? Шевченко, звичайно, величина. Але він вже своє відіграв, зараз на горизонті - інші зірки".

Мінімально, щоб стати фанатом "Інтера" або "Мілана", потрібно розщедритися на 35-40 євро: 20-25 євро коштує футболка, 15 - клубний шарф. Футболки з ім'ям і номером конкретного гравця. Без імені можна купити за 10 євро. Кепки коштують 20 євро. Трохи дешевше - в'язані шапки - 15 євро. Правда, на не спеціалізованих розкладках атрибутика "Мілану" - на 2-3 євро дорожча за "інтерівську". Зокрема, за шапку "россонері" можуть попросити 18-19 євро.

Передбачена атрибутика й для тих, хто хоче відчувати себе фанатом не тільки на матчі, а взагалі цілодобово. Вартість клубної чашки становить 10 євро. Запальнички коштують 2-3 євро, кулькові ручки - 3-6 євро, брелоки для ключів - 4.5 - 6,5 євро.

Зробити приємний подарунок дитині чи коханій людині можна, виклавши 18 євро за плюшевого ведмедика в клубній атрибутиці. До речі, власники магазинів передбачили, що вболівальники - люди. І любити можуть не лише футбол, але й один одного. На такі випадки можна купити навіть презервативи в смішний упаковці. Вартість - 2 євро.

Нагадаємо, сьогодні міланський "Інтер" на "Сан-Сіро" прийме дніпропетровський "Дніпро" в рамках 5-го туру групового етапу Ліги Європи. Початок матчу - о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко, звичайно, величина. Але він вже своє відіграв, зараз на горизонті інші зірки" - Мілан готується до матчу "Інтер - "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути