неділя, 01 липня 2012 11:27

Поляки відправлять до Англії чотири труни з листами Кемпбеллу і BBC

Поляки відправлять до Англії чотири труни з листами Кемпбеллу і BBC

Не тільки в Україні, але і в Польщі образилися махінаціями журналістів Бі-бі-сі, які намагалися виставити дві країни в негативному світлі.

Польські вболівальники організували збір листів і листівок, адресованих колишньому захисникові збірної Англії Солу Кемпбеллу і журналістам телеканалу Бі-бі-сі.

Послання збираються у варшавській фан-зоні в чотирьох картонних гробах, на які нанесено напис "Ви помилялися".

Нагадаємо, що перед Євро-2012 Кемпбелл і канал Бі-бі-сі піддали критиці рішення УЄФА провести чемпіонат у Польщі та Україні, а також висловили сумнів щодо безпеки поїздок в ці країни.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На завтра англійські фани приготували Солу Кемпбеллу труну

Листівки та листи будуть збиратися до закінчення фіналу Євро-2012, після чого будуть відправлені особисто Кемпбеллу і в редакцію Бі-бі-сі, повідомляє Wirtualna Polska.

Активісти також зробили відеоролик, в якому протиставляються кадри з документального фільму Бі-бі-сі про Польщу і любительська зйомка з вулиць під час Євро-2012.

Відзначимо, що в Україні самі британці, які приїхали на матчі Євро-2012 всупереч застереженням у себе на батьківщині турбувалися відновленням справедливості і провели в Донецьку іронічну ходу з труною.

Крім того, британська газета Daily Mail на своїх сторінках принесла Україні та Польщі вибачення за своїх недбайливих колег.

Зараз ви читаєте новину «Поляки відправлять до Англії чотири труни з листами Кемпбеллу і BBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути