понеділок, 18 червня 2012 19:16

На завтра англійські фани приготували Солу Кемпбеллу труну
5

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Завтра о 16:00 англійські фани пройдуться по центру Донецька з труною для колишнього капітана збірної Англії Сола Кемпбелла. У труні покладуть чорношкірого фана.

Так уболівальники відреагували на заяву Кемпбелла у ефірі телеканалу Бі-бі-сі про те, що ті англійці, які поїдуть в Україну "можуть повернутись додому в гробу". Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли фани, що живуть у кемпінг-парку Донецька.

"Як він міг таке говорити? Він не може вказувати нам, що робити. Україна - прекрасна країна. Донецьк - класне місто. Ми самі переконались у цьому. А через його заяву сюди не потрапили дуже багато наших співвітчизників", - обурився Мік, фанат з Лондона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назад ви можете повернутися в труні" - британський футболіст не радить співвітчизникам їхати на Євро-2012

Станом на 16.00 фанати готуються до завтрішнього маршу. У місцевому похоронному бюро вони купили дерев'яну труну за 150 гривень. Її кришку розфарбували в колір англійського прапору. Також намалювали плакати англійською та російською мовами "Сол ти не правий" та інші.

"Нас тут у кемпінгу все влаштовує. Ціни дуже низькі, пива багато, місцеві привітні, завжди приходять на допомогу. Була історія з двома друзями, що застрягли під Донецьком. Їх машина поламалась. Так на допомогу їм зупинились 20 машин. Так що, Сол, ти неправий. Ми робимо те, що хочемо", — розповів інженер з Бристоля Джеймі.

На сьогодні в кемпінгу проживають близько 700 англійців. На завтрішній матч очікують приїзду ще стільки ж фанатів. Марш розпочнеться біля пабу "Золотий лев".

Нагадаємо, матч Україна-Англія пройде завтра, 19 червня, на стадіоні "Донбас Арена". Початок о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «На завтра англійські фани приготували Солу Кемпбеллу труну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути