понеділок, 02 липня 2012 10:08

На фіналі Євро-2012 працювали 800 журналістів

На фіналі Євро-2012 працювали 800 журналістів
"Олімпійський" після фіналу Євро ФОТО: Reuters

Фінал чемпіонату Європи з футболу, який пройшов у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" висвітлювали 800 журналістів. Про це повідомили представники УЄФА.

"На фінальний матч Євро Іспанія — Італія були акредитовані 200 фотографів та 800 журналістів друкованих видань, веб-сайтів та радіо. Найбільше квоту мали українські та польські репортери. На третьому місці — німці. Можливо, іспанці та італійці делегували менше журналістів через фінансові проблеми. Не всі видання могли дозволити собі послати власного кореспондента", - розповідає представник УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Іспанії виграла Євро-2012

Серед присутніх на фіналі журналістів були представники Бразилії, Японії, Китаю, Судану, Норвегії, Швеції, Грузії, Франції, Росії, Нідерландів та багатьох інших.

Репортерів могло бути ще більше, але УЄФА не дозволив перебувати на стадіоні в день матчу телеканалам, які не мають телевізійних прав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія-Італія-4:0

Нагадаємо, фінал Євро-2012 закінчився перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0. Кращим гравцем фіналу був визнаний Андрес Іньєста. Вісенте дель Боске встановив новий рекорд, адже став першим тренером у світі, який зумів виграти Лігу чемпіонів, чемпіонат Європи та чемпіонат світу.

Зараз ви читаєте новину «На фіналі Євро-2012 працювали 800 журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути