понеділок, 25 червня 2012 07:20

"Ми робимо те що хочемо" - англійці кидались стаканами з пивом та зламали дерево на Хрещатику
30

Фото: Фото: Ольга Каменева

Перед чвертьфіналом Англія-Італія близько 1000 фанів з Англії зайняли шведський куточок столичної фан-зони, що на Хрещатику. Фани п'ють пиво та співають, охоче фотографуються з бажаючими.

Близько 18:00 фанати залізають на столи та лавки. Починають співати гімн Англії, скандувати "Англія, Англія". Кожну пісню супроводжують активними жестикуляціями та танцями. Час від часу люнає "пішов ти Кембел, ми робимо те що хочемо." Так фани реагують на вислів екс-капітана збірної Англії Сола Кемпбела про те що ті англійці, які поїдуть до України "можуть повернутись звідти у труні."

За півгодини танців та пісень, на невелике дерево що росте на клумбі поруч з куточком, залазить смаглявий чоловік. Починає розмахувати футболкою, кричати, його активно підтримують фанати. До нього підбігають стюарди, починають за ногу тягнути донизу. Під вагою дерево ламається, виникає бійка між фанами та стюардами. Фани починають кидати в них  повними стаканами з пивом та пляшками. За декілька хвилин штовханина закінчується. Дереволаза стюарди виводять з фан-зони, а деревом починають махати фанати. Чіпляють на нього англійський прапор.

Також, неподалік хтось запалює фаєр. В нього також починають кидати стаканами з пивом. Туди прориваються фанати та гасять фаєр. Починають свистіти. Порушника виводять охоронці

- Я приїхав сьогодні. Прилетів з Лондона чартером. За квиток на літак заплатив 200 фунтів. Після матчу з Україною та труни для Кембела, англійці масово поїхали сюди. На матч придбав квиток за 70 євро у росіянина, хоча його ціна 35 євро. Але те цього варте. Думаю вся Україна підтримуватиме сьогодні нас — каже Денні з Лондона.

Нагадаємо, матч за вихід до півфіналу Євро-2012 між збірними Англії та Італії відбувся сьогодні на стадіоні "Олімпійський", що у Києві.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ми робимо те що хочемо" - англійці кидались стаканами з пивом та зламали дерево на Хрещатику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути