неділя, 24 червня 2012 10:46

Юні футболісти Сумщини отримали квитки на фінал ЄВРО-2012

Переможці Національного кубку шкільного Євро-2012, команда ЗОШ №18, з рук голови облдержадміністрації Юря Чмиря отримала квитки на фінальний матч ЄВРО-2012. Обіцяну винагороду юним футболістам надала облдержадміністрація і ФФУ.

"Як і обіцяли, сумські чемпіони зможуть на власні очі поспостерігати за грою найсильніших збірних Європи, повболівати за своїх кумирів" - зазначив Юрій Чмирь. За словами губернатора, завдяки таланту хлопців, Сумщина долучилася до європейського футболу.

Юрій Чмирь впевнений у великому футбольному майбутньому сьогоднішніх школярів, а тому пообіцяв хлопцям у серпні організувати поїздку до Бельгії, де сумські футболісти зіграють товариський матч із молодіжною збірною ФК "Брюгге". Для когось із хлопців ця подія може стати етапною у спортивній кар'єрі, адже за грою будуть спостерігати європейські селекціонери, які всерйоз цікавляться молодими футбольними талантами з України. Як відомо, селекційна школа "Брюгге" є однією з найкращих у світі – зазначив губернатор.

"Ми дуже вдячні керівництву області за жадану нагороду, а також підтримку наших хлопців, які роблять лише перші кроки на шляху до великого футболу", ? зауважила тренер-викладач команди ЗОШ №18 Оксана РАХМАТУЛЛІНА. На її переконання, за такої підтримки, яка зараз існує на Сумщині, у юних футболістів є всі шанси захищати кольори найтитулованіших футбольних клубів та відстоювати честь національної Збірної команди України.

Зараз ви читаєте новину «Юні футболісти Сумщини отримали квитки на фінал ЄВРО-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути