середа, 20 серпня 2014 01:53

"Мілевський буде у заявці на матч проти "Дніпра" - наставник "Хайдука"
17

Фото: Ірина КОЗЮПА

Про Артема Мілевського напередодні матчу "Дніпра" проти "Хайдука" у Лізі Європи не говорив тільки лінивий. Журналісти очікували побачити колишнього нападника київського "Динамо" і збірної України на передматчевій прес-конференції.

Але наставник хорватської команди Ігор Тудор вийшов до преси один - взагалі без будь-якого гравця. Звичайно, більша частина питань стосувалася саме українського легіонера "Хайдука".

"Дивився чотири матчі "Дніпра". Це міцна команда. Думаю, наш суперник буде фаворитом зустрічі. Команда має свої переваги та недоліки. Ми спробуємо скористатися цими недоліками завдяки своїм сильним сторонам.

Артем буде серед 16 футболістів. Ми знаємо його можливості. Зараз він не є на своєму максимумі, але якщо він продовжить так само настирливо тренуватися, то ми побачимо колишнього Мілевського.

Ми постійно спілкуємося з Артемом. Він у нас вже майже 20 днів і має дуже велике бажання повернутися на той рівень, на якому був раніше.

У мене немає жодних проблем з Артемом. Я його сприймаю як дуже хорошого хлопця. Він — абсолютний професіонал, який викладається на кожному тренуванні."

Додамо, що "Дніпро" не може розраховувати у матчі проти "Хайдука" на Євгена Коноплянку, якому прооперували коліно. Раніше під ніж ліг Матеус.

"Коноплянка? Дійсно йдеться про дуже сильного гравця. Але у команді є й інші класні футболісти", - заявив 36-річний Тудор.

Після прес-конференції "Хайдук" провів тренування на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин були доступними для преси. Мілевський про якого так багато говорилося на прес-конференції одним із перших вийшов із роздягальні. Компанію йому склав тренер з фізпідготовки Борис Пейрек.

Додамо, що матч "Дніпро" - "Хайдук" пройде 20 серпня на "Олімпійському". Початок гри о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський буде у заявці на матч проти "Дніпра" - наставник "Хайдука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути