четвер, 30 жовтня 2014 15:35

"Ми ще не знаємо, де наш пік форми" - Луческу
17

Фото: Ірина Козюпа

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу очікує важкого матчу із земляками з "Металурга" у матчі 11-го туру прем'єр-ліги. Про це Містер розповів на відкритому тренуванні команди, яке пройшло у середу на стадіоні імені Баннікова. Сам поєдинок відбудеться 31 жовтня у Києві на "Оболонь-Арені".

"Останній наш матч проти "Металурга" ми виграли, але з великими труднощами. У суперника стабільний склад. Це помітно за їх діями на полі, - зазначив Луческу. - Ми ще не знаємо, де наш пік форми. Не можна порівнювати матч з "Полтавою" у Кубку України з іграми чемпіонату. Я задоволений, що зараз у команді хороша конкуренція, особливо в атакувальних діях".

"Шахтар" тренувався без В'ячеслава Шевчука та Ілсіньо. Гравці захворіли і їх залишили в готелі. Азеведо проходить медогляд у Барселоні. Захисника турбує коліно. Сергій Кривцов та Олександр Кучер займалися окремо.

Перші 15 хвилин тренування були відкритими для журналістів. Футболісти виходили на поле у гарному настрої, особливо бразильці. Бернард взагалі всім посміхався і зі всіма вітався. А Тайсон привів на трибуну трьох друзів.

"Боря, тренировка будет здесь, а не там", - пожартував з бразильця Кучер. Футболіст якраз взував бутси, сидячи на трибуні.

"Аккуратно", - російською з невеликим акцентом крикнув Луїс Адріано, коли м'яч після його удару полетів у гущавину футболістів, які завершували останні приготування до тренування.

Одним із найенергійніших виглядав Срна. Він багато жартував і ледь не вихопив мікрофона у журналіста, коли той брав інтерв'ю в Олександра Гладкого.

Наступного тижня "Шахтар" зіграє у Лізі чемпіонів проти борисовського БАТЕ у Львові. Але зараз, за словами Луческу, команда налаштовується на дербі з "Металургом". 

Зараз ви читаєте новину «"Ми ще не знаємо, де наш пік форми" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути