четвер, 15 травня 2014 23:23

"Матч зіпсували суцільні симуляції" - Луческу

"Матч зіпсували суцільні симуляції" - Луческу
Мірча Луческу shakhtar.com

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу привітав київське "Динамо" з перемогою у Кубку України. У фіналі кияни обіграли "гірників" з рахунком 2:1.

"Було два різних тайми, - каже Луческу після матчу. -  Перший тайм "Динамо" виграло по грі і внаслідок цього забило два м'ячі. У другій половині ми грали краще.

Однак матч зіпсували суцільні симуляції. Я думав, що суддя дасть можливість гравцям грати. Натомість вони лежали на полі по 2-3 хвилини. Тільки один із футболістів був травмований по справжньому. Решта симулювали.

Вітаю "Динамо". Вони цього успіху чекали п'ять років. Особливо вітаю молодого тренера Сергія Реброва з першим великим успіхом.

На останок я хочу сказати. Атмосфера на стадіоні була не кубкова. Краще б провели жеребкування і провели матч на "Донбас Арені" чи "Олімпійському". А так трибуни були порожні. Полтавці не зрозуміли свято футболу", - підкреслив Луческу.

Додамо, що у капітана донецького "Шахтаря" Даріо Срни підозра на перелом ребер. Участь гравця на чемпіонаті світу-2014 на даний момент під питанням.

Зараз ви читаєте новину «"Матч зіпсували суцільні симуляції" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути