субота, 23 серпня 2014 17:00

Луческу вручив футболки новачкам "Шахтаря"
13

Фото: Ірина КОЗЮПА

Донецький "Шахтар" офіційно презентував своїх новачків. Наставник "гірників" Мірча Луческу вручив захиснику Марсіо Азеведо, півзахиснику Марлосу і нападнику Олександру Гладкому іменні футболки з номерами. Представлення гравців пройшло у Києві. 

Азеведо прийшов до "Шахтаря" з харківського "Металіста". Бразилець вже встиг дебютувати за чемпіона України у товариському матчі проти "Верони". В офіційних іграх футболіст участі ще не брав. 

Марлос та Гладкий вже встигли виграти з "Шахтарем" Суперкубок України. Більше того, обидва відзначилися голами у матчі за трофей проти київського "Динамо". 

Вчора у Гладкого трапилася ще одна радісна подія - виклик в національну збірну України на матчі проти Парагваю та Словаччини.

"Надіюсь, це додасть мені сил та впевненості у собі. Буду дуже радий одягти футболку збірної, - зізнався футболіст. - Що стосується мого повернення у "Шахтар", то я давно цього прагнув. Для мене велика честь грати у цій команді.

Звичайно я знав, що у "Шахтарі" висока конкуренція. Але я був упевнений у своїх силах. Жодної хвилини я не сумнівався, коли отримав дзвінок від Містера. Я б не сказав, що команда дуже змінилася. Так, пішли гравці, які були лідерами. Але на їх місце прийшли інші хороші футболісти", - сказав Олександр.

Азеведо лаконічно пояснив, як пройшов його трансфер з "Металіста" в "Шахтар".

"Я просто опинився у потрібному місці у потрібний час. Ніяких особливих проблем не було. Чому взяв №66? Шість - це моє улюблене число. Я грав з таким номером у бразильському клубі, а тут вирішив його подвоїти."

Марлосу вже довелося грати про своїх колишніх партнерів. У Львові "Шахтар" переміг "Металіст" - 1:0.

"На мій перехід ніяк не вплинула криза в "Металісті". Я вже давно вів переговори з "гірниками". Змінив команду, тому що дуже цього хотів. Було трохи сумно грати проти своїх колишніх одноклубників, але це футбол".

Сьогодні "Шахтар" зіграє в 1/16 фіналу Кубка України проти команди "Оболонь-Бровар". 

Додамо, що зранку "Донбас-Арена" потрапила під обстріл. Постраждав фасад та енергоблок, який обслуговував стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Луческу вручив футболки новачкам "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути