середа, 17 вересня 2014 10:24

Ліга Чемпіонів. "Реал" знищив "Базель", "Боруссія" розстріляла "Арсенал": результати матчів 16 вересня
10

Фото: Reuters

В Європі стартував груповий етап Ліги чемпіонів сезону-2014/15. У першій половині матчів 1-го туру, які відбулися 16 вересня, чинний володар титулу мадридський "Реал" розпочав захист з домашнього погрому "Базеля" - 5: 1.

Команди активно почали, відповідаючи одне одному атакою на атаку, проте клас підопічних Карло Анчелотті все-таки виявився значно вище. Протягом півгодини "Реал" тричі розписався у воротах гостей, а потому 6 хвилин Хамес і зовсім довів рахунок до непристойного. Після цього "вершкові" розслабилися і дозволили супернику один м'яч відіграти. У другому таймі гра заспокоїлася і "Базель" міг скоротити розрив, але не переграв Касільяса. Крапку в матчі на 80-й хвилині поставив Бензема.

В Португалії форвард пітерського "​​Зеніту" Халк на 5-й хвилині забив перший гол турніру. А після видалення воротаря "Бенфіки" Артура і другого голу росіян стало ясно, що проблем з дебютом в ЛЧ у команди "Газпрому" не буде. Гості впевнено контролювали гру і лише зі стандартів у лиссабонцев були теоретичні шанси врятуватися, однак воротар "Зеніту" Лодигін пробити себе не дозволив.

Одним з центральних матчів туру стала гра в Дортмунді, де "Боруссія" приймала "Арсенал". Господарі виглядали агресивнішими і організованішими, раз за разом доставляючи серйозні проблеми захисту "канонірів". Наприкінці першого тайму німці дотиснули гостей і відкрили рахунок (Іммобіле). Відразу після перерви Обамеянг після контратаки забив
другий м'яч, давши можливість "Боруссії" трохи заспокоїтися. І лише погана реалізація не дозволила "джмелям" довести матч до розгрому.

Група А
"Ювентус" (Італія) - "Мальме" (Швеція) - 2: 0
"Олімпіакос" (Греція) - "Атлетико" Мадрид (Іспанія) - 3: 2

Група В
"Ліверпуль" (Англія) - "Лудогорец" (Болгарія) - 2: 1
"Реал" Мадрид (Іспанія) - "Базель" (Швейцарія) - 5: 1

Група С
"Бенфіка" (Португалія) - "Зеніт" (Росія) - 0: 2
"Монако" (Франція) - "Байєр" (Німеччина) - 1: 0

Група D
"Боруссія" Дортмунд (Німеччина) - "Арсенал" (Англія) - 2: 0
"Галатасарай" (Туреччина) - "Андерлехт" (Бельгія) - 1: 1

17 вересня грають матчі в групах E, F, G, H. У групі H "Шахтар" зіграє на виїзді проти "Атлетіка" з Більбао. Початок матчу в 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Реал" знищив "Базель", "Боруссія" розстріляла "Арсенал": результати матчів 16 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути