середа, 17 грудня 2014 18:36

"Кобін в "Шахтарі", отримував зарплату 100 шахтарів, які щодня ризикують життям" - Кварцяний

"Кобін в "Шахтарі", отримував зарплату 100 шахтарів, які щодня ризикують життям" - Кварцяний
Фото: sport-express.ru

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний розкритикував поведінку захисника "Металіста" Василя Кобіна.

Нагадаємо, останній стверджував, що Кварцяний спровокував суддю і уболівальників, після чого був зірваний скандальний матч луцької та харківської команд.

"Якщо ви, панове, з "Металіста"- гравці, керівники клубу - таке стверджуєте, то ви, мабуть, незрячі. Як вам грати у футбол такими?! Невже ви не бачили всіх упереджених дій Кутакова? Нові керівники "Металіста" не з того почали. Якщо команда не грає в добротний футбол, то не треба допомагати їй кулуарними методами. Василь Кобін охарактеризував мене після матчу. Доля привела його в "Шахтар". Він дуже змінився там. Причому в негативному сенсі за якістю гри. Перш ніж характеризувати тренера, який 37 років у футболі, може варто подивитися на себе?! Покажи себе на полі!", - вважає тренер.

"Кобін, не граючи в "Шахтарі", отримував зарплату, яку отримують 100 донецьких гірників, щодня наражаючись на небезпеку в шахті. Треба не тільки вміти говорити, а й м'яча відбирати чесно і жорстко! Коли його ставив Луческу, на правому фланзі оборони у "гірників" були проблеми. Не допоміг він і "Металісту" в єврокубках. Ви знаєте, як мені характеризували Кобіна волинські вболівальники? Я вважаю, що він грубою грою в матчі проти "Волині" хотів довести відсутність майстерності", - сказав Кварцяний.

Зараз ви читаєте новину «"Кобін в "Шахтарі", отримував зарплату 100 шахтарів, які щодня ризикують життям" - Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути