вівторок, 21 жовтня 2014 09:49

Ключові футболісти БАТЕ не зіграють проти "Шахтаря"

Ключові футболісти БАТЕ не зіграють проти "Шахтаря"
У нас є план - Єрмакович fcbate.by

Головний тренер борисовського БАТЕ Олександр Єрмакович напередодні гри проти "гірників" поспілкувався з представниками ЗМІ на традиційній передматчевій прес-конференції.

"До "Шахтаря" готувалися у штатному режимі. Нічого надприродного. Звичайні заняття. Ліга чемпіонів - це топ-турнір, де якоїсь додаткової мотивації не потрібно. Кожен розуміє, кому нам доведеться протистояти. Як і в будь-якій грі, завтра будемо намагатися виграти. Потішити вболівальників.

"Шахтар" не потребує представлення. Це постійний учасник групового раунду Ліги чемпіонів. У нього достатньо сильних сторін. Технічна, збалансована команда. Втім, у неї є і слабкі місця. Правда, про них я говорити не хотів би. Адже в такому випадку інформація стане доступна і супернику. У нас є план. Подивимося, як вийде його реалізувати.

"Шахтар" втратив перемогу у матчі з "Порту" на останніх хвилинах. Взагалі, таке часто трапляється. Проте, не думаю, що тут існує якась закономірність, яка нам на руку.

Для нинішньої пори року поле "Борисов-Арени" знаходиться в дуже хорошому стані. При підготовці ми враховуємо всі дрібниці, газон - в тому числі. Однак не думаю, що він сильно може на щось вплинути. У всякому разі, наша тактика буде будуватися незалежно від цього чинника.

Не зіграє Філіпенко. Він для нас ключова фігура в оборонних побудовах. Але той же Тубіч, якщо говорити про нього, - досвідчений кваліфікований футболіст. У майстерності Неманьї не сумніваємося. І сподіваємося, що він зіграє гідно і принесе користь команді. Якщо потрапить до складу. Стовідсотково не допоможе нам і Віталій Родіонов. Решта готуються до матчу", - цитує наставника БАТЕ прес-служба білоруського клубу.

Нагадаємо, матч групового етапу Ліги Чемпіонів БАТЕ - "Шахтар" відбудеться в Борисові у вівторок, 21 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Ключові футболісти БАТЕ не зіграють проти "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути