субота, 16 червня 2012 15:37

Китаянки прогнозують погоду на Євро-2012 у бікіні

Китаянки прогнозують погоду на Євро-2012 у бікіні
Китайські телеведучі виступають на телебаченні у бікіні. Кадр з відео

Напівголі дівчата представляють прогноз погоди на Євро-2012 у державі, котру мало цікавить цей чемпіонат. У такий спосіб цьогорічні організатори Чемпіонату Європи з футболу рекламують та збільшують свою глядацьку аудиторію китайського Guangdong TV.

Китайські телеведучі прогнозу погоди не тільки дуже популярні на Sina Weibo (китайський аналог Twittera), але і у всьому світі. Вони стали переможницями місцевого конкурсу бікіні. Отримати це місце було досить тяжко хоча б тому, що зріст мав бути не менше 162 см.

Кожної ночі протягом 1 хв ці ведучі представляють прогноз погоди для України та Польщі, господарів Євро-2012. Цікавим є те, що виходить програма без конкретно встановленого часу.

Така тактика керівництва, націлена на збільшення аудиторії китайських глядачів, застосовується не вперше. Китаянки в бікіні на високих підборах представляли прогноз погоди під час чемпіонату світу в Південній Африці в 2010 році.

Не всі глядачі прогнозу погоди на матчі задоволені тим, що вони бачать. Деякі з них скаржаться, що деякі з ведучих мають зайву вагу і радять їм одягати сорочки. Керівництво каналу відповідає, що "камера додає кілограмів й іноді люди здаються більшими, ніж є насправді".


Зараз ви читаєте новину «Китаянки прогнозують погоду на Євро-2012 у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути