неділя, 10 червня 2012 12:38

Закриті купальники з завищеною талією стали трендом 2012 року
6

Фото: ФОТО: Наталія Шестопал

Приталені спільні купальники у стилі ретро стали модним трендом літа 2012 року. Серед роздільних - купальники у стилі пін-ап із завищеною талією.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла молодий, український дизайнер Діана Агаян. 7 червня 2012 року вона представила літню колекцію купальників та пляжного одягу "Квітка - душа" у столичному нічному клубі Museum Le Club.

"Зараз дуже модні закриті купальники і купальники з завищеною талією. Паралельно до цих пір не виходять з моди купальники-бікіні. Жінки люблять відкриті купальники, тому що у них можна більше засмагнути", - розповіла Діана Агаян.

Тренд підтримали світові дизайнери - Prada, Marc by Marc Jacobs и Dolce & Gabbana. Дизайнери пропонують доповнити пляжний образ яскравим аксесуаром у волоссі і плетеною сумкою.

"Що стосується кольору купальника, дуже модна геометрія в малюнках, яскраві принти, вишивки і квіткові мотиви. У своїй колекції я використовувала квіткові елементи живопису армянського художника Мартіроса Сарьяна, ми перенесли їх з полотен на тканину", - додала вона.

За словами дизайнера, модниці обирають купальники до кожного комплекту одягу. У колекції одягу "Квітка - душа" дизайнер створила прозорі сукні з шовку, які одягають з купальниками.

"У цьому одязі жінка може вийти на пляж, або на екскурсію. У вечірньому вбранні з колекції вона завжди може вийти до басейну, або до моря і буде виглядати шикарно. Моя колекцію - це повний гардероб жінці на відпочинок. Одяг створювала максимально зручним та комфортним для пляжу", - розповіла Діана Агаян.

Зараз ви читаєте новину «Закриті купальники з завищеною талією стали трендом 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути