субота, 23 серпня 2014 17:50

"Карпати" зіграють на "Львів-Арені"

"Карпати" зіграють на "Львів-Арені"
zaxid.net

Сьогодні, 23-го серпня, керівництвом ФК "Карпати" та стадіону "Арена Львів" було досягнуто угоди про виступ "зелено-білих" на новому стадіоні.

На "Арені Львів" підопічні Ігоря Йовічевіча проведуть як мінімум один, найближчий матч "Карпат" у чемпіонаті України, в якому "леви" 31-го серпня, у неділю, прийматимуть запорізький "Металург". Початок матчу – о 17:00.

"Львівська команда з радістю запрошує уболівальників на цей поєдинок і сподівається на палку підтримку трибун молодої галицької команди.

Детальна інформація щодо продажу квитків на цей поєдинок, а також інформація, що стосується власників сезонних абонементів на домашні матчі "Карпат", з'явиться на офіційному сайті клубу вже незабаром", - йдеться у повідомленні "зелено-білих".

Нагадаємо, що стадіон "Україна", домашня арена "Карпат", через тимчасові проблеми з газоном не може приймати матчі чемпіонату України з футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" зіграють на "Львів-Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути