середа, 06 червня 2012 14:22

Гравцям збірної Німеччини на Євро дозволили пити і палити

Гравцям збірної Німеччини на Євро дозволили пити і палити
Льов власноруч "наповнив" гравцям склянки і "запалив" сигарети. Фото: afp.com

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов склав для своїх підопічних звід правил поведінки на чемпіонаті Європи 2012 року. Льов дозволив гравцям палити і пити вино і пиво, а на наступний день після кожного матчу запрошувати в готель збірної дружин і подруг. Про це пише німецьке видання Bild.

Тренер вирішив, що футболісти можуть пити вино і пиво в помірних кількостях. Льов вирішив залишити в номерах гравців міні-бари. Крім того, Льов визнав, що футболістам потрібно дозволити курити. За інформацією видання, в збірній Німеччини палить тільки запасний воротар Тім Візе.

Лев дозволив німецьким футболістам під час Євро-2012 користуватися соціальними мережами, але заборонив їм критикувати суперників, суддів і партнерів по команді.

Крім того, тренер дозволив гравцям залишати готель. Для футболістів встановлені тільки дві умови: повертатися в готель не пізніше 11 годин вечора, а також не віддалятися від готелю довше, ніж на годину їзди.

На чемпіонаті Європи збірна Німеччини виступає в групі B. Суперниками німців по груповому турніру будуть команди Португалії, Нідерландів і Данії.

Зараз ви читаєте новину «Гравцям збірної Німеччини на Євро дозволили пити і палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути